Ivan kijkt er naar uit om van Demi en Fay af te zijn

Ivan kijkt er naar uit om van Demi en Fay af te zijn

Afgelopen avond hebben de bewoners een geslaagd eindfeest gehad. Alle finalisten en bezoekers hadden het naar hun zin en er leek even geen onderlinge strijd. Demi, Fay, Bas, Ivan en Mehmet verschenen een aantal keren samen op het podium en danste er op los. Aan het eind van de avond, als alle bezoekers het terrein af zijn, slaat de sfeer om.

Ivan zit achter de computer en is druk bezig met de financiën. Demi, Fay, Bas en Mehmet staan in de buurt van Ivan en praten enthousiast na over de avond. We moeten echt nog leuke dagen hebben besluit Fay. Ja eens maar het is wel makkelijk gezegd antwoordt Bas. Ivan lijkt echter geen zin te hebben in een gezellige tijd. Jongens, haal alsjeblieft de merchandise naar binnen onderbreekt hij hen streng. Als Mehmet vervolgens grapt dat Ivan geen zin heeft in leuke dagen, bevestigt hij dit. Ik heb geen zin in leuke dagen met jullie. Ik kijk er naar uit om straks van jullie af te zijn snauwt hij tegen de twins. Veel sterkte sluit Fay af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Heidy at 15:47

  Ivan de verschrikkelijke, irritantste man die ik ooit heb gezien!!! Wat een enorme kwal van een vent zeg. Ik zou zeggen tegen Fay, Demi, Bas en Mehmet die het nog wel leuk willen maken de laatste dagen, zoek het lekker uit joh Ivan. Ga lekker jezelf lopen commanderen en doe zelf iets ipv andere maar bevelen te geven! Ik ben benieuwd hoe hij was in zijn eigen land totdat hij moest vluchten. Bah enorme egotripper. Petje af voor Fay en Demi hoe ze de draad weer oppakken en niet bij de pakken gaan neerzitten. Daar zou het opperhoofd nog wel eens een voorbeeld aan kunnen nemen. Alleen hij kan het niet uitstaan dat de meisjes heel wat slimmer, beleefder, zijn dan dat hij is geweest en zal worden!. Kapsones figuur 1e klas. Laat hij alsjeblieft wegblijven bij Utopia 2.0 want dan ga ik niet meer kijken. Wat een super kinderachtig figuur is het toch wat absoluut niet tegen zijn verlies kan.

 2. kaatje at 11:06

  Wat een walgelijke vent , die Ivan, denkt dat hij heer en meester is. Hoop dat hij niet wint. Dan gaat hij op zijn bek. Geld, sat is het enige waar hij aan kan denken.

 3. M.Hoedemaekers at 10:28

  Hoe kan je dat toch hopen , die arrogante kwal hij denkt dat hij alleen alles te zeggen heeft , ze moeten doen wat hij bedenkt en commandeerd .
  Ik hoop dat hij de finale niet haalt hij was weg en had weg moeten blijven, even als Bas weg is weg. Alle 2 opzouten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *