De kluissleutel is verdwenen!

De kluissleutel is verdwenen!

Na het eindfeest zijn de bewoners in een vrolijke stemming. Ondanks dat ze een super gezellige avond hebben gehad, moet er wel nog veel gedaan worden. Terwijl Ivan bezig is met de financiën vraagt Mehmet aan hem of hij mee naar buiten loopt. Ook Bas sluit zich aan en dan begint Mehmet te vertellen over zijn bijzondere ontdekking. De kluissleutel is weg zegt hij. Ivan schrikt hiervan en gaat snel naar binnen. Bas moet er alleen maar om lachen. Waarom zeg je dit? Hij is al paranoïde grapt Bas, doelend op Ivan. Als Ivan binnen is loopt hij regelrecht op het cash geld af en verstopt hij dit op een geheime plek.Hij vermoedt dat Demi en Fay de kluissleutel hebben en hij besluit meteen te gaan zoeken. In de loods vindt hij niks en voor hij bij de caravan van de tweeling aankomt bedenkt hij zich.

Als Ivan al een tijdje gezocht heeft naar de kluissleutel, geeft hij het op. In zichzelf mompelend besluit hij Demi en Fay op een later moment te confronteren. Een poosje later komen de drie elkaar tegen. Demi en Fay, die al emotioneel zijn om hun verloren vlogbeelden, komen huilend op Ivan af. Ze vragen hem of hij aan hun beer heeft gezeten. Dit is voor hem het perfecte moment om Fay te vragen wat er zo bijzonder aan de beer is die ze strak tegen zich aan houdt. Die heb ik van Chipp gehad antwoordt Fay huilend. Met dit antwoordt neemt Ivan geen genoegen en hij vraagt door. Wat nog meer, vertel het dan zegt hij. De twee laten niks los en lopen boos weg bij Ivan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *