Het besluit van Bas valt zwaar bij Fay

Het besluit van Bas valt zwaar bij Fay

Het plotselinge besluit van Bas om geen stemmen aan de tweeling te geven komt hard aan bij de twee. Ze hebben er alles aan gedaan om Bas te overtuigen om toch zijn zes stemmen aan Fay te geven maar zonder resultaat. Bas wil het spel niet meer spelen en dit vinden Demi en Fay juist een tactische zet van hem. Boos blijven ze achter. Niet veel later zet die boosheid zich om in verdriet. Fay kan haar tranen niet tegenhouden en terwijl de tweeling elkaars handen vasthouden spreken ze moed in. Kijk waar we staan zegt Fay snikkend. We zitten in de finale, dat neemt niemand ons meer af gaat Demi verder. En benoemt dat de stemmen nog niet vergeven zijn. We kunnen nog winnen besluit Fay. We gaan genieten en campagne voeren en het gaat ons lukken sluit de tweeling af. Hoe zal de stemming aflopen? Je leest het zo terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *