FHM stuurt een mailtje voor Shelley en Mylène voor hun naderende fotoshoot

FHM stuurt een mailtje voor Shelley en Mylène voor hun naderende fotoshoot

Jessie zit achter de computer als zijn oog valt op een nieuwe e-mail van het blad FHM. Hij leest daarna voor dat de fotoshoot voor het blad steeds dichterbij komt en dat ze er erg veel zin in hebben. Het wordt sexy, maar chique leest Jessie en er komt een glimlach op zijn gezicht. In de mail wordt er gevraagd of Shelley en Mylène hun maten door willen geven, in verband met de voorbereidingen van de shoot. Merel laat weten dat ze niet zeker weet of Mylène de shoot gaat doen en Jessie besluit om de twee dames op de hoogte te brengen. Cool zegt Shelley en gewapend met het blaadje loopt ze direct naar Mylène. Vet hoor zegt Mylène enthousiast. Heel leuk. Hoe zullen de foto’s er uiteindelijk uit komen te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *