Christel is het er niet mee eens dat de iglo mogelijk verkocht gaat worden

Christel is het er niet mee eens dat de iglo mogelijk verkocht gaat worden

Er lijken plannen te zijn om de iglo te verkopen. Hiske en Christel hebben dit idee ook opgevangen en de twee besluiten met elkaar te overleggen. Als de iglo verkocht moet worden omdat hij lelijk is, wie zijn wij dan om dat tegen te houden vraagt Hiske aan Christel. Ik wil er wel een goede plek voor terug hebben. Echt een goede plek. Die plek moet eerst klaar zijn benadrukt ze. De twee zijn het erover eens dat niet één iemand beslist dat de iglo weg moet. Toch lijkt Hiske positiever tegenover de eventuele verkoop te staan dan Christel. Hiske legt uit dat het geld van de iglo gebruikt kan worden om het terras helemaal af te maken. Dan is het echt een leuke plek gaat ze verder. Ondertussen praten Jessie en Gerrit aan de andere kant van het terrein ook over de verkoop van de iglo. Christel wil er niet uit zegt Jessie. Ik heb zo tot vanavond gegeven om er nog even over na te deken en anders gaan we hem gewoon verkopen voegt hij eraan toe. Gerrit hoort het verhaal van mede bewoner Jessie aan. Oké zegt hij. Zal de iglo daadwerkelijk verkocht worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *