De bewoners uit Utopia 2 krijgen een workshop Jumping Fitness

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een workshop Jumping Fitness

Er staat iets spannends te wachten voor de bewoners uit Utopia 2. De groept krijgt namelijk een workshop Jumping Fitness! De poorten van de mini samenleving gaan open en er komen twee dames binnen die vijftien trampolines bij zich hebben. Enthousiast loopt Shelley op hen af om zich voor te stellen. Als de rest van de bewoners doorhebben dat de workshop bijna gaat beginnen, komen zij zich ook netjes even voorstellen. Ze kunnen het niet laten om meteen even op de trampoline te gaan springen. Het beloofd een gezellige sportieve middag te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *