Kaylee kan zich eindelijk bewijzen en zet haar eerste tattoo

Kaylee kan zich eindelijk bewijzen en zet haar eerste tattoo

Een paar dagen geleden is de tattooshop officieel geopend. Tatoeëerder Dylan heeft zijn eerste tattoo al gezet en gister avond was het de beurt aan zijn vriendin Kaylee. Zodra ze de tattoo heeft uitgetekend en goed is voorbereid, neemt Dylan neemt plaats in de tattoostoel. Kaylee begint met tatoeëerden en bevindt zich in opperste concentratie. Ben jij ook zo benieuwd naar het eindresultaat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *