Adriaan en Jessie zijn druk bezig met schilderen

Adriaan en Jessie zijn druk bezig met schilderen

Adriaan en Jessie waren gister avond beide bezig met schilderen. Na een tijdje nemen ze even een pauze en lopen ze samen een rondje. Adriaan vraagt aan Jessie of hij al weet op wie hij binnenkort zijn stemmen gaat zetten. Ik vind het lastig man, zegt Jessie vervolgens. Er zijn er op zich wel wat die ik een waarschuwing stem wil geven, maar niemand hoeft van mij het terrein te verlaten, zegt Adriaan dan. Nou ik vind er wel een paar bloed irritant hoor,  geeft Jessie vervolgens aan. Dan zegt Adriaan: Ik heb bijvoorbeeld over Andrea nog geen oordeel, want daar is ze hier nog net te kort voor. Waarop Jessie gelijk zegt dat Andrea niet de beste eerste indruk heeft achter gelaten. Ze is alleen maar mensen op zijn of haar vingers aan het kijken en aan het irriteren. Nadat de twee bewoners hun rondje afgemaakt hebben gaan ze weer verder met schilderen. Na een tijdje komt Erik erbij staan en kijkt een beetje verbaast naar de twee schilderijen. Vind je het mooi?,  vraagt Adriaan vervolgens. Anders mag je hem kopen voor 50 euro, maar die prijs is alleen voor jou. Ik zie alleen niet wat het is, zegt Erik dan. Je ziet niet wat het is?,  vraagt Adriaan verbaasd. Ja, een hoop gesmeer, geeft Erik dan aan. Vervolgens grapt Adriaan dat hij de vriendschap tussen hem en Erik op het canvas heeft geschilderd. Dan vertelt hij wat hij precies bedoeld met het schilderij. Tijdens deze uitleg komt Merel ook even kijken en ook zij begrijpt niks van het schilderij. Dan geeft Adriaan toe dat ook hij geen flauw idee heeft wat hij precies aan het schilderen is en dat hij het puur doet om even bezig te zijn tijdens de gesprekken die hij met Jessie aan het voeren is.
Wat vind jij van het schilderij van Adriaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *