De bewoners maken pizza met zijn alle

De bewoners maken pizza met zijn alle

De bewoners genieten zichtbaar van hun weekend. Hoewel het avondeten vaak bereid wordt door slechts één persoon, leek het de bewoners leuk om gister avond samen te koken. De bewoners komen allemaal bijeen in de silo en maken de tafel vrij om hier gezamenlijk pizza’s te maken. De pizzabodems en de kaas vliegen gezellig over de tafel en de pizza’s zien er heerlijk en kleurrijk uit. Voordat ze kunnen beginnen met het oppeuzelen van de pizza’s moeten de bewoners nog even geduld hebben want ze moeten eerst in de oven. Wat zal het heerlijk ruiken in de silo.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *