De mannen worden nietsvermoedend om de tuin geleid

De mannen worden nietsvermoedend om de tuin geleid

Wanneer de buikjes gevuld zijn, worden de mannen nietsvermoedend één voor één geblinddoekt. Mylène begint bij Jens, zodra ze een aantal rondjes met hem heeft gelopen over het terrein wordt ook Gerrit door Shelley geblinddoekt. Hier blijft het echter niet bij. Ook Brandon, Erik, Jessie, Adriaan en Dylan worden geblinddoekt. De vrouwelijke bewoonsters begeleiden de heren zonder dat ze dat weten naar de Mongoolse tent. Wanneer ze allemaal in de tent zitten mogen ze tegelijkertijd hun blinddoek afzetten en worden ze door de dames achtergelaten. Shelley heeft voor hen een vragenvuurenvelop achtergelaten met vragen die ze elkaar mogen stellen. Terwijl de mannen nietsvermoedend afgeleid worden met wat lijkt op een mannenavond, trekken de dames zich terug in de silo. Hier neemt Merel het woord. Ze stelt voor dat de vrouwen in het vervolg een front gaan vormen omdat het haar is opgevallen dat de vrouwen zich tijdens vergaderingen minder laten horen dan de mannen. Dan zijn wij altijd in de meerderheid ten opzichte van de mannen, zegt ze en dit zien alle vrouwen wel zitten. Het is de bedoeling dat de vrouwen elkaar altijd steunen en dat ze de mannen niet vertellen van hun front. Ze besluiten iedere dinsdag een vrouwenvergadering te houden een vv’tje, zeggen de dames enthousiast. Zal Utopia 2 in het vervolg regeert worden door de vrouwen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *