De mannen lijken teleurgesteld in de georganiseerde mannenavond

De mannen lijken teleurgesteld in de georganiseerde mannenavond

Terwijl de vrouwen gister avond in de silo een pact sluiten spelen de mannen braaf het vragenvuurspel van Shelley in de Mongoolse tent. Toch lijken de mannen niet helemaal tevreden te zijn met de mannenavond die voor hen is georganiseerd. Er moet toch meer komen?, klinkt het vanuit de mannen. Al snel blijkt het dat de mannelijke bewoners een paar strippers verwachten, maar zullen ze die ook krijgen? De mannen hebben geen zin meer in het vragenvuur en Jessie pakt dan ook het moment om de mannen toe te spreken. Het is hem opgevallen dat de vrouwen op het moment in de meerderheid zijn. Bij de volgende stemming moet er een vrouw vertrekken, roept hij enthousiast en de overige mannen lijken het met hem eens te zijn. Is dit het begin van een battle tussen de vrouwen en de mannen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *