Een hilarische avond wanneer de vrouwen partycrashen op de mannenavond

Een hilarische avond wanneer de vrouwen partycrashen op de mannenavond

De vrouwen hadden gister avond een heuse mannenavond voor de heren gepland in de Mongoolse tent. Echter was dit als afleiding bedoeld zodat de vrouwen een pact konden sluiten. Wanneer het pact van de vrouwen rond is besluiten de dames de mannen te verrassen door, als man verkleed, aan de mannenavond mee te doen. Wanneer de dames echter bij de tent aangekomen zijn treffen zij deze leeg aan. De mannen hadden het kennelijk al voorgezien gehouden en hebben zich verplaatst naar de silo. Merel probeert de mannen nog zover te krijgen om terug te komen naar de Mongoolse tent, maar hier lijkt niet veel schot in te zitten. Alleen Jessie hoopt nog op een stripper en snelt zich daarom naar de Mongoolse tent. Wanneer hij de deur van de tent opent en de vrouwen als mannen verkleed bier en tieten beginnen te zingen, maakt Jessie direct rechtsomkeert. Het tafereel zorgt voor een hilarische avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *