Adriaan heeft een verassing bedacht voor de vrouwen en bespreekt dit met Jessie

Adriaan heeft een verassing bedacht voor de vrouwen en bespreekt dit met Jessie

Gisterenavond hebben de dames een mannenavond georganiseerd. Helaas viel deze niet helemaal in goede aarde bij de mannen en werd de mannenavond al snel onderbroken. Als Adriaan en Jessie elkaar tegen het lijf lopen deze morgen, moet Adriaan iets van het hart. Ik heb veel nagedacht gisteren, begint hij. Hij laat weten dat hij een plan heeft, waar hij alle mannen voor nodig heeft. Hij vindt dat de dames de mannenavond niet goed georganiseerd hebben en hij wil daarom graag laten zien dat de mannen wel een goede vrouwenavond kunnen organiseren. Hij wil aankomende donderdag alles uit de kast halen om een geweldige avond voor hen te organiseren. De mannelijke bewoner wil zelfs 100 euro van zijn eigen zakgeld inleggen om er zeker van te zijn dat dit een avond wordt die de vrouwen niet meer zullen vergeten. Wat vind jij van dit initiatief van Adriaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *