Erik krijgt bezoek van familie, zijn dag kon niet beter starten

Erik krijgt bezoek van familie, zijn dag kon niet beter starten

Mannelijke bewoner Erik stond vanmorgen al vroeg op, omdat er hem iets spannends staat te wachten. Hij krijgt namelijk bezoek van zijn familie! Erik staat in de silo een ontbijtje te maken als de poorten van de mini samenleving open gaan. De familie wordt begroet door Dylan en Gerrit en lopen daarna meteen naar de silo toe. Erik komt toevallig net de silo uitgelopen en is blij verrast. Ze geven elkaar een dikke knuffel en zijn duidelijk blij om elkaar weer te zien. Ze nemen plaats aan de picknicktafel om gezellig bij te praten. Erik heeft een grote glimlach op zijn gezicht, dus het ziet ernaar uit dat niks zijn dag meer kan verpesten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *