Christel en Hiske bespreken de relaties binnen Utopia 2

Christel en Hiske bespreken de relaties binnen Utopia 2

Christel en Hiske staan bij het atelier. Christel vertelt aan Hiske dat ze vandaag heel graag de tafel, die in het atelier staat, wil gaan schuren, lakken en vervolgens poetsen. Maar voor ze daaraan kan beginnen krijgt het gesprek een andere wending. Afgelopen avond hebben de bewoners een vragenvuur gehad. Tijdens dit vragenvuur hebben Shelley en Gerrit een flinke discussie gehad. Christel zet daarom een vraagteken bij de relatie tussen Shelley en Gerrit. Denk jij dat het nog wat wordt tussen die twee vraagt Christel. Hiske vindt dat het tussen Gerrit en Shelley niet meer op een relatie lijkt. Ze hebben alleen af en toe nog seks, meer niet voegt ze eraan toe. Hiske is van mening dat zolang de bewoners niet verliefd worden op een ander, hun relatie niet zal veranderen. De twee praten dan nog verder over de relatie tussen Jens en Mylène. Voor beide is het vrij duidelijk dat het tussen hen ook niet helemaal serieus is. Hierbinnen vinden ze beide de aandacht wel leuk, maar hierbuiten gaat dat niet veel worden eindigt Hiske het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *