De vrouwen willen meer voor zichzelf opkomen en houden een vergadering

De vrouwen willen meer voor zichzelf opkomen en houden een vergadering

Afgelopen avond hebben de vrouwen besloten dat het tijd is om de koppen bijeen te steken. Vandaag komen ze samen om een vrouwenvergadering te houden. Ze nemen plaats op Palma beach en omdat het zulk lekker weer is zijn de dames in fleurige jurkjes gekleed. De vrouwen hebben liever niet dat de mannelijke bewoners doorhebben dat er een vrouwenvergadering aan de gang is en daarom hebben ze elkaar beloofd hun mond te houden. Andrea vraagt voor de zekerheid aan Mylène en Kaylee of ze echt niet hun mond voorbij hebben gepraat, maar beide dames verzekeren niks verklapt te hebben. Morgen vindt er een vergadering voor alle bewoners plaats en de vrouwen willen zich hier gezamenlijk op voorbereiden. Zo vindt Merel bijvoorbeeld dat de bewoners met zulk lekker weer best buiten kunnen vergaderen, zoals vroeger al heeft Jessie dit liever niet. Ook vinden de vrouwen het nodig dat er een computer speciaal voor hen bijkomt, omdat Merel nu niet genoeg tijd achter de gezamenlijke computer in de silo kan krijgen. De moneymaker heeft een eigen computer nodig roept Andrea. Ook willen de vrouwen graag meer verzorgingsgeld. Ze zijn alleen bang dat Jessie hen dit niet wil geven en bedenken daarom een plan. Ik ben ook financieel medewerker geweest hè oppert Franny. De vrouwen vragen aan haar of ze misschien samen met Jessie de financiën wil doen maar hier moet ze nog even over nadenken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *