De uitvaartkist gemaakt door Erik is opgehaald

De uitvaartkist gemaakt door Erik is opgehaald

De afgelopen weken heeft Erik hard gewerkt aan het bouwen van een uitvaartkist, die een Utopia 2 fan graag door hem gemaakt wilde hebben. Vanaf het begin vond hij het lastig om met dit project aan de slag te gaan maar hij heeft toch weten door te zetten. Vandaag is het zover, de uitvaartkist wordt opgehaald. Ik heb hem met heel veel liefde gemaakt laat Erik weten aan de mensen die de kist komen ophalen. Hij vindt het heel bijzonder dat hij haar laatste wens in vervulling kon laten gaan. Erik ontvangt een kleinigheidje voor zijn werk, namelijk een roos met een handgeschreven kaartje van de mevrouw die de uitvaartkist door hem gemaakt wilde hebben. Erik leest het kaartje en raakt emotioneel. Hij geeft aan dat hij even een momentje nodig heeft en kan zijn tranen niet inhouden. Hij is diep geraakt door de woorden van deze mevrouw en zoekt troost bij Dylan. Ook Christel geeft hem een  knuffel. De tranen stromen ondertussen over zijn wangen. Wat later zetten de bewoners hun namen op de kist en maken ze een groepsfoto samen met de kist. Dan wordt de uitvaartkist het terrein afgereden en zoekt Erik opnieuw steun bij zijn mede bewoners.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *