Gerrit opent het zomerseizoen met een frisse duik

Gerrit opent het zomerseizoen met een frisse duik

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, de zomer mag beginnen en voor Gerrit is dat right now. Het is warm in Utopia 2 en dit vinden de bewoners helemaal niet vervelend. Iedereen maakt vol gebruik van de eerste zonnestralen en Gerrit heeft zelfs al wat verkoeling nodig. Voor hij de steiger oploopt trapt hij zijn schoenen en kleren uit. Op de zomer, roept Gerrit voordat hij de Utopiavijver in duikt. Franny die in eerste instantie lekker ligt te zonnen met een aantal vrouwelijke bewoonsters ziet dit en twijfelt geen seconden langer om hem hierin te volgen. De twee bewoners nemen een verfrissende duik. Het zomerseizoen is begonnen, roept Gerrit wanneer hij de vijver uitklimt en een aantal vrouwen verfrist met een knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *