Christel wil geen advies van Hiske en spreekt haar hierop aan

Christel wil geen advies van Hiske en spreekt haar hierop aan

Christel is de afgelopen dagen hard aan het werk geweest met haar atelier. Het wordt echt cool hè vraagt ze aan Hiske. Dat is toch vette shit gaat ze verder maar Hiske vindt het atelier niet per se vette shit. Het wordt wel gaaf zegt Hiske. Christel is duidelijk teleurgesteld over haar reactie en spreekt haar hierop aan. Je mag ook wel iets leuks zeggen benadrukt ze. Hiske schiet vervolgens in de verdediging en vindt juist dat ze positief heeft gereageerd op het atelier. Dit is het begin van een discussie want Christel besluit er nog een irritatie puntje uit te gooien. Jij geeft ook best vaak ongevraagd advies benadrukt ze. Hiske lacht om deze opmerking en lijkt er verder niet op willen in te gaan. Wel is ze van mening dat Christel heel goed weet wat ze wil en hier naar handelt. Ik denk toch niet dat jij naar mij luistert. Hiske heeft het idee dat zij vaak haar mening geeft maar het is niet haar bedoeling Christel hiermee aan te vallen. Hiske begrijpt niet waar Christel zich nu aan stoort. Je wil dus alleen bevestiging als je mij iets vraagt vraagt Hiske haar. Ja antwoordt Christel. Hiske is met stomheid geslagen door wat Christel haar vraagt. Ik vraag je of je er op wil letten zegt ze tegen Hiske maar dit kan Hiske haar niet beloven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *