Hiske, Gerrit en Jessie bespreken de toekomst van de bakkerij

Hiske, Gerrit en Jessie bespreken de toekomst van de bakkerij

Hiske en Gerrit zijn bezig met bakken wanneer Jessie binnen komt lopen. Als we investeren in een nieuw hok voor de bakkerij, zijn we maanden bezig om het terug te verdienen, zegt Jessie. Maar dit is ook geen houdbare situatie in de silo. De mannelijke bewoner legt uit dat, indien ze er mee door willen, er eigenlijk wel een nieuwe bakkerij moet komen. Hiske knikt en vindt het interessant wat het gaat worden. Is er geen goedkope oplossing? Jessie legt uit dat de ruimte wel hygiënisch moet zijn en ze daarom al snel veel geld kwijt zijn. Adriaan had het snel terugverdiend, maar dat had te maken met het feit dat hij taarten erbij maakte. Ik kan de keus niet voor jullie maken, zegt Jessie. Maar als jullie gemotiveerd zijn, moet het prima kunnen. Gerrit knikt en denkt dat ze moeten kijken naar een ander product op de webshop. De mannelijke bewoner stelt voor om iets te maken voor de groep. Hiske vindt het goed, maar benadrukt wel dat ze dan veel meer tijd kwijt zijn aan de bakkerij. Ik moet er nog even over na denken. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 13:15

    Ja hoor de blauwe balk staat er alweer boven dus hij wordt verwijdert.Het zo moeilijk om de waarheid af te drukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *