Andrea vraagt zich af wat er met Gerrit aan de hand is en bespreekt dit met Christel

Andrea vraagt zich af wat er met Gerrit aan de hand is en bespreekt dit met Christel

Als Andrea samen met Christel het nieuwe atelier bekijkt, moet Andrea haar toch iets vragen. Jij bent toch best goed met Gerrit?!begint de vrouwelijke bewoonster. Christel geeft aan dat ze best een goede band met hem heeft. Wat is er met hem? vraagt Andrea dan. Ze ziet dat hij het de afgelopen tijd erg moeilijk heeft, waarschijnlijk door al het gedoe rondom Shelley. Dit is hem niet in de koude kleren gaan zitten. Hij loopt even met zijn ziel onder zijn arm, zegt Christel. Ik vind het zo sneu en jammer, vertelt Andrea. Christel denkt dat iedereen wel eens zo’n moment heeft en hoopt dat Gerrit er snel weer bovenop komt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *