Christel heeft een kunstenares uitgenodigd om het atelier op te pimpen

Christel heeft een kunstenares uitgenodigd om het atelier op te pimpen

Kunstenares Rosalie de Graaf is in Utopia 2 gearriveerd om samen met Christel de wand in het atelier te beschilderen met graffiti. Wat leuk dat je er bent zegt Christel vrolijk terwijl ze haar een hand geeft. Wil je eerst een rondleiding? Hier stemt Rosalie mee in. Na een korte wandeling over het Utopia 2 terrein, loopt het tweetal het atelier binnen. Het zou wel vet zijn om felle kleuren te gebruiken zegt Rosalie. Of we kunnen ook iets doen met natuur en bomen voegt ze eraan toe. Christel knikt en legt uit dat ze al dingen heeft opgezocht. Dan kan jij aangeven wat mogelijk is en wat niet. Hoe zal het eindresultaat zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *