Mylène is onzeker over haar positie en is bang genomineerd te worden

Mylène is onzeker over haar positie en is bang genomineerd te worden

Nu de stemmingen dichterbij komen, begint het alweer te kriebelen bij een aantal bewoners. Wie maakt de meeste kans om genomineerd te worden en welke tactieken zullen worden ingezet en welke bewoner zal het terrein moeten verlaten? Jens, Mylène en Adriaan geven hun mening. Ik heb het gevoel dat ik naar huis ga tijdens de stemmingen zegt Mylène. En legt uit dat het een gedachte is die in haar hoofd speelt en ze zich er gek door laat gek maken. Adriaan knikt. Het enige wat ik kan zeggen, is dat je nog niet zo lang in Utopia zit voegt hij eraan toe. Hij legt uit dat hij vaker andere namen hoort die een kans maken om genomineerd te worden. Daarbij zit ik zelf nog te twijfelen om je een stem te geven geeft hij toe. Want ik zie aan jou dat je ook vooruitgang boekt. Je bent eigenwijs en hebt overal een mening over, maar je bent wel bereid om eraan te werken gaat hij verder. Mylène knikt en geeft aan het gevoel te hebben dat ze al 5-0 achterstond bij haar binnenkomst. Adriaan is het hier niet mee eens en vertelt dat hij het raar zou vinden als Gerrit op zijn ex zou stemmen. Ik zou me er niet te druk om maken, gewoon lekker je ding doen benadrukt hij. Maakt Mylène volgens jullie grote kans genomineerd te worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *