Shelley krijgt Dylan en Jens zover om een bh aan te doen

Shelley krijgt Dylan en Jens zover om een bh aan te doen

Shelley en Mylène zitten voor de caravan wanneer Shelley over hun fotoshoot voor FHM begint. Sta jij ervoor open om alvast even te oefenen in lingerie of laat je het op je afkomen? Mylène denkt na en laat weten dat ze liever voor de laatste optie gaat. Shelley knikt en zegt dat ze dan iets anders moet gaan verzinnen om de lingerieparty te promoten. Misschien wil Jens het wel doen voegt ze eraan toe. Mylène lacht. Dat wil hij absoluut wel doen verzekert ze. Hierop haalt het tweetal Jens erbij om hem over het idee in te lichten. Alleen ik vraagt Jens. Ik denk als je er nog iemand bij kan vinden, ik het wel wil doen gaat hij verder. Shelley knikt en denkt dat Dylan er wel voor open staat. Ik ga het even vragen.

Wat later loopt Shelley naar het huisje van Kaylee en Dylan maar ziet alleen Kaylee zitten. Ik heb net aan Jens gevraagd of hij in mijn lingerie wil lopen begint Shelley. Maar hij wil het alleen doen als hij niet de enige is. Denk je dat Dyl hier ook voor in is? Kaylee denkt dat hij het wel zou doen als het Shelley zou helpen. Shelley knikt en besluit hem op te zoeken. Ik doe mee zegt Dylan. Maar ik ga niet in een slipje. Shelley besluit om twee beha’s op te halen en spreekt met de twee mannen af bij de werkplaats. En vraagt Shelley wanneer Jens zijn beha aan heeft. Ik heb vooral het gevoel dat ik eruit ga scheuren zegt hij. Je schouders komen er wel mooi uit zo zegt Andrea die de outfit bekijkt. Mylène laat weten dat ze het wel vindt staan, alleen jammer vindt dat-ie te klein is. Dan is ook Dylan aan de beurt om een beha aan te trekken. Dit kan toch niet lacht hij. Waar ben ik aan begonnen. Ik vind het bijzonder dat jullie dit elke dag aantrekken. Wat vinden jullie van de mannen in beha?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *