Alle besproken punten van de wekelijkse vergadering van 8 april lees je hier terug

Alle besproken punten van de wekelijkse vergadering van 8 april lees je hier terug

Alle bewoners zijn bij elkaar gekomen voor de wekelijkse vergadering. Alleen Adriaan is niet aanwezig. Ik heb de financiën bijgewerkt begint Jessie. We staan nu op 5212,73 cent. En voegt eraan toe dat het bedrag niet vaststaat omdat hij denkt nog een aantal facturen te missen. Vervolgens begint Merel over de snijder en de pers die kapot zijn en teruggebracht moeten worden. We hebben vanmorgen even gekeken naar nieuwe apparaten die we kunnen krijgen. Ze legt verder uit dat ze het echter pas wil laten komen als de bovenverdieping van de silo klaar is. De spullen kunnen hier woensdag komen en ik hoop dat we met zijn allen aan de slag gaan.

Hiske gaat daarna verder over de B&B en vraagt zich af hoe het nu verder gaat. Jessie legt uit dat hij bereid is om het ontbijt te doen en ook wel het bed op wil maken. Het is een kleine moeite en we verdienen er veel geld ermee benadrukt hij. Mylène denkt dat het stukje entertainment ook een kleine moeite is en de bewoners elkaar af kunnen wisselen.
Vervolgens begint Hiske over de markt. 12 mei is de nieuwe markt zegt ze. Er moet nog een nieuw thema voor bedacht worden gaat ze verder. Ze dacht zelf aan een pre-summer markt. Kaylee geeft aan dat het dan Moederdag is en vraagt zich af of ze daar niet iets mee moeten. Het is wel zonde om er niets mee te doen zegt Jens. En stelt voor om er een familiemarkt van te maken. Jessie knikt en geeft aan om de flip over buiten te laten staan zodat mensen andere ideeën kunnen opschrijven. Dan hakken we rond 5 uur de knoop door.

Volgende punt zegt Jens dan. De opening van de tattoo shop. Dylan vertelt dat ze posters in de silo willen ophangen en Merel heeft gevlogd. Daarnaast hebben ze contact gehad met een artiest, maar het is nog onduidelijk of hij daadwerkelijk kan komen. Wanneer is de volgende klant vraagt Gerrit. Volgende week maandag antwoordt Kaylee. Ze legt uit dat ze alle mensen hebben teruggemaild en drie mogelijke data als optie hebben gegeven. Daarna komt de lingerieparty nog even aan bod. Shelley vertelt dat Jens en Dylan al in een beha hebben rondgelopen en de speurtocht met de bewoners zou willen uitproberen. Jessie stelt voor om dit vanavond na het eten te doen. En daarmee eindigt de vergadering.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *