Andrea wil van de wildplassers in Utopia 2 af

Andrea wil van de wildplassers in Utopia 2 af

Aan het eind van de vergadering begint Andrea over het wildplassen. Het verbaast me dat ik af en toe een man hier in de bosjes zie plassen. Het warme weer komt eraan en dan gaat het gewoon stinken benadrukt ze. De nieuweling stelt voor om het gewoon in de wc te doen. Mee eens reageert Merel. Erik geeft aan dat hij het doet als hij nodig moet. Dan stel ik voor dat we even iets moeten doen waarom jullie niet meer willen wildplassen zegt Andrea op haar beurt. Gerrit lacht en zegt dat de vrouwen gewoon jaloers zijn. Wie is er allemaal tegen vraagt Merel. Alle vrouwen en Brandon steken hun hand op. Ik pis toch ook niet in mijn eigen achtertuin merkt hij op. Erik schudt zijn hoofd en zegt te willen plassen wanneer hij dat wil. Hier komen we niet uit reageert Jessie. Franny stelt voor om er later op terug te komen. Wanneer de bewoners zijn opgestaan en over het terrein lopen, blijven Dylan, Kaylee, Andrea en Merel over het onderwerp napraten. Ik heb een goed idee zegt Andrea. Jullie ook? Dylan knikt en stelt voor om elke keer dat iemand wildplast een punt van hun meerspelen score af te halen. Dat is een goede zegt de nieuwste bewoner. Ik dacht zelf aan een super soaker met 20 liter erin. Dylan begint te lachen. Geweldig eindigt hij. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bart at 09:07

    Ik vind dat de heren gewoon naar het toilet moeten gaan om te plassen. Ze kunnen naast een Dixie toch ook een plas zuil aanschaffen? Dan kunnen ze ten alle tijden gewoon plassen op de plek waar het hoort en niet als een wild beest al hun geur plekken uitzetten op het terrein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *