Erik en Gerrit hebben onenigheid over de bouw

Erik en Gerrit hebben onenigheid over de bouw

Erik en Gerrit staan op het Utopia 2 terrein wanneer de vergadering ter sprake komt. Je was lekker koppig Erik begint Gerrit. Erik legt uit dat hij er niet van houdt als mensen hem pushen en hij in dat geval niets meer doet. Ik wilde voorkomen dat je stil zou staan met het bouwen aan het sanitair zegt Gerrit. Erik knikt maar legt uit dat het voelde als een aanval. Wat maakt het nou uit 1 of 2 dagen? Ik heb er geen last van benadrukt hij. En vindt dat de student geen recht heeft om hem hier op aan te spreken, aangezien hij zelf een halfjaar niets heeft gedaan. De uitvaartkist kwam ook tussendoor, dus mijn hoofd stond even niet naar bouwen benadrukt hij. Gerrit legt uit dat hij het enkel goed bedoelde en hem niet wilde steken. Erik zegt dat het op zijn tempo gaat en als mensen het daar niet mee eens zijn, ze zelf maar moeten gaan bouwen. Ik doe lekker waar ik zin in heb eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *