Adriaan is het niet eens met de wildplas discussie

Adriaan is het niet eens met de wildplas discussie

Jessie en Adriaan lopen over het Utopia 2 terrein wanneer het wildplassen ter sprake komt. Wat vind jij er nou van? vraagt Jessie aan zijn mede bewoner. Er werd in de groep gegooid om niet meer wild te plassen. Blijf jij het doen? Adriaan legt uit dat hij het zeker blijft doen in het geval hij naar het toilet moet en deze bezet is. Mensen kunnen vertellen dat ze iets niet leuk vinden maar als diegene dat wil blijven doen, moet ie dat toch zelf weten? Iedereen heeft een vrije wil benadrukt hij. Shelley mengt zich nu ook in het gesprek en vindt dat de mannen gewoon naar de wc kunnen gaan indien ze moeten. En wat nou als de nood hoog is reageert Jessie. Shelley legt uit dat de vrouwen soms ook hoge nood hebben en gewoon naar het toilet lopen. Jessie lacht. Dan mogen jullie bij deze ook wildplassen eindigt hij. Wat vinden jullie van deze kwestie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Bart at 09:07

    Ik vind dat de heren gewoon naar het toilet moeten gaan om te plassen. Ze kunnen naast een Dixie toch ook een plas zuil aanschaffen? Dan kunnen ze ten alle tijden gewoon plassen op de plek waar het hoort en niet als een wild beest al hun geur plekken uitzetten op het terrein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *