Hiske verteld haar mening over de geschilderde huisjes aan Jessie en Gerrit

Hiske verteld haar mening over de geschilderde huisjes aan Jessie en Gerrit

Hiske is bezig met het fotograferen van haar geverfde huisje wanneer Jessie en Gerrit aan komen lopen. Wat vinden jullie ervan?,vraagt de vrouwelijke bewoonster. Bijzonder,  zegt Gerrit. Jessie knikt. Je moet ervan houden. Hiske vraagt zich af of ze het kwalitatief goed vinden. Volgens mij is het nog niet af, antwoordt Jessie. Nee, dat klopt, zegt Hiske.  Was dit jouw eigen keuze ook geweest?,  vraagt Gerrit. Hiske schudt haar hoofd. Nee, maar als je een beetje rekening met elkaar houdt, wel. Dan vind ik het wel tof. Jessie vraagt zich af of Christel ook rekening met haar heeft gehouden. Hiske knikt en legt uit dat ze heeft verteld dat ze hoopte dat het een beetje sprookjesachtig werd. Ook had ik het leuk gevonden als er een soort stenen in voor zouden komen. De mannen beginnen te grinniken. Nou, een sprookje is het niet, zegt Jessie. Maar je kunt altijd nog wraak op haar nemen door ermee in te stemmen dat de iglo wordt verkocht, grapt hij. Hikse begint te lachen. Oh, wat zijn jullie erg. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *