Hiske en Adriaan hebben een aanvaring om het mee fietsen

Hiske en Adriaan hebben een aanvaring om het mee fietsen

Hiske wil graag met Adriaan mee fietsen op de spinningsfiets, alleen blijkt dat er nog meer bewoners voor haar op de lijst stonden. Ik wil zo graag, zegt de vrouwelijke bewoonster. Daar zou je me echt heel blij mee maken. De mannelijke bewoner knikt, maar vertelt dat het niet zo is dat Hiske nu in de plek van iemand anders kan. Oké, zegt Hiske. Ik ben blij dat je zo volwassen reageert, antwoordt Adriaan. Dit valt in verkeerde aarde bij de vrouwelijke bewoonster. Wat is dat nou voor een rot opmerking? Adriaan schrikt van haar reactie en legt uit dat ze wel mee mag fietsen, maar het niet eerlijk is tegenover de anderen. Hiske knikt. Dat maakt ook niet uit, dat begrijp ik. Daarmee lijken de spanningen uit de lucht te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *