Merel wil een hartig woordje spreken met Mylene

Merel wil een hartig woordje spreken met Mylene

De vrouwelijke bewoonsters hebben bedacht dat zij samen een front willen vormen tegen de mannen. Het was de bedoeling dat de mannen hier niet achter kwamen, maar hier zijn zij toch achter gekomen. Merel, Shelley en Andrea lopen buiten en vragen zich af wie van de vrouwen haar mond voorbij heeft gepraat. Ik denk Mylène, zegt Shelley overtuigend tegen de twee dames. Ik pak haar zo wel, als ze alleen is, geeft Merel aan bij de meiden. Ook Andrea denkt dat Mylène het heeft verteld aan de mannelijke bewoners.

Even later confronteert Merel  Mylène hiermee. Sinds wanneer ben jij zo van de mannen?, vraagt Merel aan Mylène, hoe weten zij van dit plan af? Heb jij het verteld?. Mylène ontkent dat ze het heeft verteld, maar Merel is benieuwd hoe het dan bij de mannen terecht is gekomen. Mylène geeft toe dat ze wel weet wie het heeft verteld en loopt samen met Merel naar buiten. Mylène legt uit dat Shelley het heeft verteld. Zal Merel dit geloven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *