De vrouwen bestellen eten zonder overleg met de mannelijke bewoners

De vrouwen bestellen eten zonder overleg met de mannelijke bewoners

De mannen hebben bedacht een front te vormen tegen de vrouwen, omdat de vrouwen dit ook doen tegen de mannen. Tijdens de mannen vergadering gister middag, stelt Jessie voor de pinpas aan de vrouwen te geven, omdat hij vindt dat de mannen in Utopia 2, gewoon maar mannen zijn. Wanneer de vrouwen de pinpas in hun bezit hebben, komen zij op een idee. Zij gaan hamburgers eten, als wij nou sushi gaan bestellen, zegt Hiske enthousiast, zij vreten de hamburgers op van de bv. Hiske ziet het helemaal zitten en ook de andere dames lijken er zin in te hebben. Dan breekt echt de pleuris uit, zegt Mylène lacherig, toch stemt ze in de sushi te bestellen. De vrouwen lijken even te twijfelen, maar besluiten toch het idee door te zetten en te genieten van de sushi.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *