Gerrit voelt zich in de steek gelaten door Dylan en bespreekt dit met de mannen

Gerrit voelt zich in de steek gelaten door Dylan en bespreekt dit met de mannen

De mannen hebben besloten dat zij een front vormen tegen de vrouwen en dit lijkt ze aardig te lukken. De vrouwen doen ook hun best een geheel te vormen en hebben zonder de mannen sushi besteld. Toch lijkt het erop dat de mannen niet allemaal met de neuzen dezelfde richting op staan. Dylan is bezweken, zegt Jessie tegen de mannen, ik denk dat hij een gesprek met zijn meisje heeft gehad. De mannen besluiten Dylan als echte mannen aan te spreken op zijn gedrag als hij erbij komt. Dylan is ook een half wijf, voegt Gerrit eraan toe. Wanneer Dylan langs loopt, schreeuwt Gerrit naar hem voor verduidelijking. Dylan geeft aan het mannen front kinderachtig te vinden en daarom niet mee te doen met hen. Heb je met je vriendinnetje gesproken vraagt Gerrit op de man af. Dylan legt uit dat hij dit inderdaad heeft gedaan. Zal dit de mening van Dylan veranderd hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *