Terwijl de vrouwen genieten van de sushi, speculeren de mannen waarom ze dit besteld hebben

Terwijl de vrouwen genieten van de sushi, speculeren de mannen waarom ze dit besteld hebben

De vrouwen hebben gister avond zonder toestemming van de mannen sushi besteld, omdat zij zagen dat de mannen de hamburgers van de bv opaten en de pinpas tot hun beschikking hebben gekregen. De vrouwen vormen samen een front tegen de mannen en staan daarom als eenheid bij de poort wanneer de sushi binnen komt. De dames hebben zich opgemaakt en omgekleed voor dit bijzondere moment en lopen rennend richting de silo wanneer zij de bestelling binnen hebben. De mannen kunnen alleen maar lachen om de actie, dit is precies de reden waarom de vrouwen de macht niet verdienen, zegt Gerrit lachend. Ze geven gewoon het geld uit, gaat hij verder. De mannen speculeren waarom de vrouwen sushi zouden hebben besteld, terwijl de vrouwen genieten van het eten. Wat zal de volgende actie zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *