Gerrit en Adriaan kunnen hun lach niet inhouden, wanneer Jessie hen de fout van de vrouwen verteld

Gerrit en Adriaan kunnen hun lach niet inhouden, wanneer Jessie hen de fout van de vrouwen verteld

Jessie en Adriaan waren als eerst uit de veren en zitten al vroeg achter de computer, om te controleren wat de dames gisteren hebben uitgegeven. Ook Gerrit komt de bovenverdieping van de silo oplopen. Jessie laat hem zien wat de dames hebben gekocht. Het valt nog mee qua prijs. Ik had het erger ingeschat, zegt Adriaan. Gerrit is het niet met hem eens. Dan doet Jessie nog een ontdekking: Wat is hier nou weer gebeurd? Ze hebben de markt op 18 mei gezet! De markt is op 12 mei, zo bevestigt ook Gerrit. De mannelijke bewoners besluiten het er niet met de vrouwen over te hebben. Adriaan moet lachen en Gerrit grijnst; dit is precies wat we bedoelen. Komt het nog goed met de markt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *