Franny moedigt Andrea aan tot het bouwen van de prullenbak

Franny moedigt Andrea aan tot het bouwen van de prullenbak

Franny en Andrea zitten buiten op een bankje te kletsen. De nieuwe bewoonster zegt dat ze het al de hele week roept, maar vandaag echt gaat beginnen met bouwen. Eerst ga ik beginnen aan de prullenbak en als dat lukt ga ik proberen een stoel te maken. De vrouwelijke bewoonster vindt dit een erg leuk idee. Als zij het kunnen, kan ik het ook. Het is geen hoge wetenschap, zegt Andrea zelfverzekerd. Franny zegt dat het vooral een kwestie is van logica en dat ze rekening moet houden met de stevigheid. Zal Andrea het voor elkaar krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *