Andrea wil dj worden, gaat ze er met Gerrit zijn idee vandoor?

Andrea wil dj worden, gaat ze er met Gerrit zijn idee vandoor?

Enige tijd geleden kwam Gerrit op het idee om een dj set te kopen om de kosten van de markt te drukken. Met een goede dj set kunnen ze zelf de muziek verzorgen. Ook zou hij zich verdiepen in het draaien van muziek maar tot de dag van vandaag is er nog niets van gekomen. Andrea en Dylan staan in de buitenlucht met elkaar te praten. Het tweetal spreekt hun twijfels uit over de inzet van Gerrit. Andrea vraagt wat hij nog meer doet naast het bakken van het brood. Rondlopen en shag draaien reageert Dylan met een lach op zijn gezicht. Andrea vindt dat Gerrit achter de dj set aan moet gaan omdat er genoeg mogelijkheden zijn om er één te krijgen. Dylan laat weten dat Gerrit er niet achter aan zal gaan maar wel jaloers zal worden als de dj set er eenmaal is. Ik denk dat ik erachteraan ga deze week besluit Andrea. Dylan zegt dat ze het makkelijk kan regelen, gezien het feit dat zij nu de pinpas heeft. Het is een investering dus je hoeft het niet met Jessie te overleggen voegt hij eraan toe. Andrea weigert het voorstel en zegt dat ze geen chaos wil creëren binnen de groep. Zal Andrea de set later alsnog bestellen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *