Kaylee voorspelt oorlog tussen Andrea en Gerrit

Kaylee voorspelt oorlog tussen Andrea en Gerrit

Dylan en Kaylee zitten in hun huisje, wanneer Dylan begint over het dj idee van Andrea. Kaylee vraagt zich af waarom het Andrea wel zou lukken om dj te worden als het bij Gerrit ook niet gelukt is. Dylan geeft als antwoord dat het ligt aan het grote bedrag dat Gerrit uit wilde geven voor een professionele set. Als ze dat doet krijgt ze echt oorlog met Gerrit gaat Kaylee verder. Dylan lijkt haar reactie niet te begrijpen dit omdat Gerrit volgens hem niets met het idee doet. Volgens haar kan het overkomen alsof ze zijn idee afpakt. Maar is het echter wel erg fijn dat Andrea de basis van muziek draaien al onder de knie heeft. Alleen Gerrit is toch te koppig om van haar te leren voegt ze er tot slot aan toe. Kaylee geeft daarna aan dat zij nu de pinpas hebben en dat het dus wel geregeld zou kunnen worden. Dylan geeft aan dat Andrea geen chaos wil veroorzaken binnen de groep. Ze moet wel doen wat ze leuk vindt benadrukt Kaylee aa het einde van het gesprek. Zal het idee van Andrea gaan zorgen voor oorlog met Gerrit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *