Erik Dekker komt op bezoek in Utopia 2, hij heeft iets voor Adriaan meegenomen

Erik Dekker komt op bezoek in Utopia 2, hij heeft iets voor Adriaan meegenomen

Er komt een busje met een bijzondere bezoeker Utopia 2 in voor Adriaan. Voormalig profwielrenner Erik Dekker komt hem helpen met zijn challenge voor Alpe D’Huez. Het bezoek begint met een rondleiding over het Utopia 2 terrein. Tijdens de rondleiding vertelt Adriaan wie hij is en waar hij voor staat. Hij wil laten zien dat je als veganist ook sterk kan zijn. Na de rondleiding lopen Adriaan en Erik Dekker naar het busje. Wanneer de deuren opengaan verschijnt er een lach op het gezicht van Adriaan. Hij krijgt een fiets die hij mag gebruiken tijdens zijn avontuur op de berg. Wat een mooi ding. Ik ben er erg blij mee zegt hij. Met de fiets in zijn hand loopt Adriaan de silo in waar hij Jessie tegenkomt. Jessie vraagt verbaasd of ze ook echt gaan oefenen op de fietsen. Erik legt uit dat ze op een statief gezet worden en dat ze virtueel de berg gaan beklimmen. De fietsen gaan mee de trap op en het trainen kan beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *