Christel en Hiske willen niet meedoen aan de pact die de vrouwen hebben gesloten

Christel en Hiske willen niet meedoen aan de pact die de vrouwen hebben gesloten

De vrouwen in Utopia 2 hebben een pact gesloten nu ze in de meerderheid zijn. Ze hebben achter de rug van de mannen om plannetjes gemaakt die inmiddels gelekt zijn. De vrouwen hebben afgesproken om samen te vergaderen maar niet alle vrouwen zijn het hier mee eens. Christel loopt naar Hiske die buiten in het zonnetje staat. Het tweetal spreekt hun gevoelens uit over de beginnende groepsvorming. De twee voelen zich niet goed bij de streken en plannetjes van het vrouwenverbond. Ik wil ze niet afwimpelen maar ik heb geen zin in die kleuterklas zegt Christel. Beide vrouwen zijn het met elkaar eens en zeggen geen zin te hebben in een mannen tegen de vrouwen spelletje. Christel vraagt daarna aan mede bewoner hoe ze deze situatie gaan aanpakken, omdat ze het echt niet ziet zitten om hieraan mee te werken. Hiske vraagt of Christel geen rol wil hebben in het verhaal, maar Christel zegt dat ze al een rol heeft binnen Utopia 2. Uiteindelijk bereiken ze een overeenstemming. Als de groep iets nodig heeft mogen ze aankloppen maar zelf doen ze er niet aan mee. Tot slot zegt Hiske dat ze in gesprek wil gaan met de mannen en dat ze hen alles wil gaan vertellen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *