De vrouwen vergaderen, is het begin van de vrouwenrevolutie in Utopia 2 ontstaan?

De vrouwen vergaderen, is het begin van de vrouwenrevolutie in Utopia 2 ontstaan?

De vrouwen zijn in de meerderheid sinds de komst van Andrea. Hierom zien ze kans om de macht in Utopia 2 te grijpen. Ze lassen een vergadering met alle vrouwen in om het één en ander te bespreken. Ik heb hier geen zin in begint Christel de vergadering. Ik voel me echt een kleuter op deze manier voegt ze eraan toe. En laat weten dat ze het niet eens is met het idee dat de vrouwen zich afscheiden van de mannen. Ik wil hier niet aan meedoen eindigt ze haar zegje.

Merel vindt dat de mannen het hier zelf naar gemaakt hebben. Ook zij zijn heel erg het spelletje aan het spelen. Mylène geeft aan dat ze voor gelijkheid is en het ook niet eens is met deze opsplitsing. Andrea wil met de vrouwen een plan bedenken om deze week veel geld te verdienen om de mannen een poepie te laten ruiken. Wel vindt de nieuwe bewoner dat de vrouwen weinig te zeggen hebben en dat de mannen voornamelijk het woord hebben tijdens een vergadering. We willen laten zien dat vrouwen ook wat kunnen gaat Merel verder. Ik neem dit bloedserieus. Zij is groot voorstander van een vrouwenweek waarin zij aan de macht zijn. De mannen geloven niet in ons benadrukt ze. Mylène haakt in en vindt dat ze dit moeten bespreken waar de mannen bij zijn. Hiske vindt op haar beurt dat de vrouwen in de huidige situatie belachelijk gemaakt worden. Ze wil dat de dames elkaar meer gaan ondersteunen, hun mening voortaan laten horen en gewoon gaan samenwerken met de mannen. Vooral Jessie moet in de gaten gehouden worden vinden ze. Wat zal er van deze afspraken terecht komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *