Ben Saunders wil naar de opening van de tattoo shop in Utopia 2 komen

Ben Saunders wil naar de opening van de tattoo shop in Utopia 2 komen

Brandon loopt met een brief in zijn hand richting Dylan, die bij de poort met Mylène staat te praten. Lees voor zegt Brandon terwijl hij de brief in de handen drukt van Dylan. Dylan pakt de brief aan en begint te lezen. Yo bewoners, Ben Saunders hier. Mylène wordt wild enthousiast. In de brief staat dat Ben Saunders graag langs wil komen voor de opening van de tattoo shop, mits er minimaal 75 mensen langskomen. Brandon en Mylène zijn door het dolle heen met het nieuws. Mylène zegt dat Dylan de groep bij elkaar moet halen. De groep komt niet veel later samen en Dylan leest de brief nog een keer voor. Hij verzoekt de bewoners om per persoon vijf mensen te regelen, zodat het streven van 75 bezoekers gehaald kan worden. We gaan er een mooi evenement van maken zegt Dylan tot slot. De groep begint enthousiast te juichen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *