Gerrit en Christel praten over de splitsing tussen de mannen en de vrouwen

Gerrit en Christel praten over de splitsing tussen de mannen en de vrouwen

Gerrit en Christel wandelen samen over het Utopia 2 terrein heen. Eenmaal aangekomen bij een bankje gaat het tweetal zitten en beginnen ze te praten over het vrouwen tegen de mannen fenomeen. Wat vind jij er nou van? vraagt Gerrit. Christel geeft aan dat ze het kleutergedrag vindt en dat er nu een mannen en een vrouwengroepje is. Gerrit lacht en zegt dat hij het ook zo voelt maar dat het niet de insteek was. En wil uitleggen dat de vrouwen de macht over wilden nemen maar wordt onderbroken door Christel die zegt dat zij dat nooit gezegd hebben. Gerrit legt daarna de achterliggende gedachte uit. Hij vertelt dat de mannen altijd beslissen en dat ze de vrouwen ook de kans willen geven om aan het roer te staan. Daarom hebben de vrouwen de pinpas gekregen. Christel benadrukt dat het averechts werkt. Dit omdat de mannen nu beslissen dat de vrouwen deze taak op zich moeten nemen. Ook zegt ze dat het nu voelt alsof de mannen tegen de vrouwen zijn. Christel is van mening dat ze samen moeten werken om een goed bedrijf op te bouwen en geld te verdienen. We waren net weer één groep eindigt Christel teleurgesteld het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *