Shelley ontvangt een witte enveloppe, is het goed of slecht nieuws?

Shelley ontvangt een witte enveloppe, is het goed of slecht nieuws?

Merel brengt een witte brief naar Shelley. Zodra ze de brief ziet snakt ze naar adem en pakt ze de brief van haar mede bewoner aan. Zonder iets te zeggen rent Shelley naar de vijver waar ze de brief open maakt. Ik word echt bang zegt ze trillend. YES schreeuwt ze iets later. In de brief staat namelijk dat ze uitgenodigd is voor de bruiloft van haar nichtje. Shelley is door het dolle heen en omhelst Franny die erg blij is voor haar mede bewoner. Shelley zit bomvol energie en kan niets anders dan dansen en springen. De brief wordt doorgegeven aan Christel en Merel die het graag willen lezen. Ik ben zo opgelucht zegt Shelley. De vrouwelijke bewoners zijn erg blij voor Shelley en omhelzen haar. Merel besluit dat de vrouwen een leuke jurk moeten gaan zoeken en bestellen, zodat Shelley mooi naar de trouwerij kan gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *