Andrea vraagt aan Gerrit hoe hij met zijn exen omgaat

Andrea vraagt aan Gerrit hoe hij met zijn exen omgaat

Wanneer Andrea en Gerrit een goed gesprek hebben, komen ook exen Shelley en Mylène voorbij in het gesprek. Andrea is benieuwd of Gerrit nog iets voelt voor één van de twee dames en vraagt het op de man af. Ik heb het idee dat je best een jaloers persoon bent geeft Andrea aan. Gerrit bevestigt dit maar geeft wel toe geen moeite te hebben met de relatie tussen Mylène en Jens. Shelley daarentegen ligt iets gevoeliger volgens hem. Dit omdat dit nog erg vers is vervolgt hij. Gaat het nog goed komen tussen hem en Shelley?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *