Dakloze Dave komt langs in Utopia 2 om zijn verjaardag te vieren

Dakloze Dave komt langs in Utopia 2 om zijn verjaardag te vieren

Vlak voor het avondeten roept Christel de groep bij elkaar. Dit omdat dakloze Dave opnieuw langskomt in Utopia 2. Dave is dakloos en slaapt af en toe een nachtje in Utopia 2, waarbij de bewoners hem in de watten leggen. Vandaag is Dave jarig en daarom wil Christel extra veel aandacht aan hem besteden. Wanneer de groep bij elkaar is legt ze uit dat Dave jarig is en dat de Mongoolse tent voor hem is versierd. Niet veel later komt Dave het terrein op gelopen en wordt met open armen ontvangen door de bewoners. Gefeliciteerd zegt Adriaan enthousiast tegen Dave. Ook de andere bewoners feliciteren hem. Zal Dave een leuke avond beleven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *