Jessie wil dakloze Dave een tatoeage cadeau doen

Jessie wil dakloze Dave een tatoeage cadeau doen

Dakloze Dave is afgelopen avond in Utopia 2 gekomen en slaapt hier een nachtje. Dave is vaker geweest in Utopia 2 omdat hij dakloos is de bewoners hem graag willen helpen. Gisteren was hij jarig en daarom is Jessie afgelopen avond op het idee gekomen Dave een tatoeage van Kaylee en Dylan cadeau te doen. Dit vindt Dave een leuk idee maar Kaylee en Dylan hadden dit graag iets eerder gehoord. Wij moeten nu met spoed een afraffel ontwerp zetten geeft Dylan aan. Dat is niet handig benadrukt hij. Christel stelt voor nu een tekening te maken en later de tatoeage te zetten. Kaylee geeft aan te schrikken van deze actie. Zal Dave de tatoeage krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *