Jessie doet zijn beklag, volgens hem is er te weinig groente en vlees in Utopia 2

Jessie doet zijn beklag, volgens hem is er te weinig groente en vlees in Utopia 2

Afgelopen avond doet Jessie zijn beklag tegenover Franny en Erik. Het valt Jessie op dat er altijd genoeg rijst is om te eten, maar er bijna geen groente en vlees is. Ik trek dit niet meer gaat Jessie gefrustreerd verder. Ik wil goed stevig avondeten benadrukt hij. En denkt niet dat het te maken heeft met geld tekort maar dat het beter verdeelt moet worden. Franny legt op haar beurt uit dat het niet is gelukt ondanks ze graag wat lekkers op tafel hadden willen zetten. Merel laat weten dat het boodschappengeld naar boven moet, anders kan er geen groente komen. Begrijpen jullie Jessie zijn frustraties?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *