Dave neemt afscheid van de groep nadat hij zijn verjaardag gevierd heeft in Utopia 2

Dave neemt afscheid van de groep nadat hij zijn verjaardag gevierd heeft in Utopia 2

Dakloze Dave is weer een nachtje in Utopia 2 komen logeren. Het nachtje is weer voorbij dus op deze nieuwe dag is het weer tijd voor hem om te gaan. Bedankt voor gisteravond zegt Dave blij tegen Gerrit. De bewoners hebben gisteren onder andere de Mongoolse tent voor Dave versierd omdat hij jarig was. Ik kom zeker nog een keer terug zegt hij wat later tegen Hiske. Christel loopt met Dave mee naar de poort. Heb je het leuk gehad vraagt ze. Dave antwoordt positief. Dit zijn onvergetelijke dagen voor mij benadrukt hij. Christel geeft Dave vervolgens een knuffel en de dakloze man vertrekt. Wat gaat deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *