Adriaan is kwaad op Christel omdat ze ongevraagd zijn stoel verft

Adriaan is kwaad op Christel omdat ze ongevraagd zijn stoel verft

Christel is druk bezig met haar atelier. In het zonnetje spuit ze met een spuitbus verf op een bankje. Adriaan komt naar haar toe en zijn ogen worden groot als hij ziet waar Christel mee bezig is. Zit je gewoon mijn stoel te verven vraagt hij verbaasd. Die heb ik gemaakt. Dit is mijn model. Dan maak je ze zo. Ik heb liever dat je ze gewoon weer schuurt en weer mooi maakt voegt hij eraan toe. Christel laat weten dat ze juist van plan is om er een patroon op te verven. Oh reageert Adriaan verbaasd. En dan niet even vragen aan de groep van wie die bankjes zijn? Ik dacht dat we echt een groep aan het worden waren en dan gebeurt me dit zomaar weer. Ik vind het maar jammer benadrukt hij. Christel lijkt niet te weten hoe ze moet reageren en uiteindelijk gaat ook Adriaan weer aan het werk. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *